söndag 24 februari 2013

Profilen v.8

Kim Hee-Sun


Kim Hee-Sun är född 1977 i Seoul, Sydkorea. Hon är modell och skådespelerska.
Hon debuterade 1993 i ett tv-program som hette Inkigayo och har sedan dess blivit känd i hela Asien. Hon har många gånger blivit kallad en av Asiens vackraste kvinnor. Hon spelade huvudrollen i många populära draman under 90-talet, som Tomato, Propose, Forever Yours, Wedding Dress med fler. Hon byggde även upp en framgångsrik karriär inom film-branschen med filmer så som Ghost in Love och hennes, än så länge, största roll var i filmen Bichunmoo.
Hon gifte sig 2007 med affärsmannen Park-Ju-young och tog en paus från sin karriär för att ägna sin tid åt att vara hustru och mor. Under fem år dök hon bara upp i tidningar och hon släppte en bok om att vara mamma och hur man blir av med vikten från graviditeten.
Hon gjorde sin officiella comeback 2012 med dramat Faith - The Great Doctor och 2013 blev hon programledare för programmet Strong Heart i koreansk tv.

Enligt mig är Kim Hee-sun verkligen otrolig vacker. Det finns många vackra asiatiska kvinnor men Kim är den första som enligt mig är så otroligt vacker på ett helt naturligt sätt.
Hon är också en otroligt bra skådespelerska och hon spelar huvudrollen i mitt favoritdrama Faith. Hon är också otroligt dedikerad till vad hon gör. När hon fick veta att hon skulle spela en läkare i Faith spenderade hon mycket tid på ett sjukhus för att lära sig, bland annat, hur hon skulle hålla instrumenten så det såg naturligt ut. Hon lärde sig även att prata kinesiska för filmen The Myth där hon spelade med Jackie Chan. 






http://www.youtube.com/watch?v=_d-nXBSgFWk   (Faith - The Great Doctor Mv.. Bilden ovan är även från Faith)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar