tisdag 7 januari 2014

Nu var det länge sedan...

Jag har inte skrivit något på denna blogg på ett bra tag men nu kände jag att det var dags. Anledningen till att det varit en aning dött är för att jag helt inte har haft lust att blogga. Men nu börjar jag känna att det kanske kan vara roligt att börja göra det igen. 

För att kickstarta min blogg igen tänkte jag göra en Top 5 drama. Något jag inte kan fatta att jag inte har gjort förut. Men nu ska jag sluta babbla och börja med listan.

5. Love Rain

Bortsätt från att jag inte riktigt förstår mig på konflikten i detta drama så är det ett riktigt bra drama. Det är så mångsidigt och så sprängfyllt av känslor. Jag har sett Love Rain flera gånger. Dessutom är det ju en av mina favoriter i huvudrollen.

                                                4.Faith

Det första historiska drama jag någonsin såg. Jag avgudar Faith. Det har romantik, action, fantasy, krigare.. You name it. Den enda anledningen till att det inte ligger etta på min lista är för att jag sett det så många gånger jag börjar bli lite less.. -.-

                                           3. Buzzer Beat

Buzzer Beat handlar om sport och musik. I första anblicken kan det framstå som en aningen underlig blandning men lita på mig när jag säger att detta drama är underbart. Det berör saker som drömmar, hårt arbete, otrohet, vänskap och kärlek. Dessutom inte så långt om man inte gillar långa drama-serier.

                                            2. Reply 1994

Jag älskar konceptet i detta drama. Det är lite som ett mysterium som tittaren får försöka lista ut. Dessutom är det fantastiskt roligt! Man skrattar tills man har ont i hela kroppen. Det finns ett nästa likadant drama som heter Reply 1997 och jag valde att ha me Reply 1994 eftersom det är nyast ute på marknaden.

                                    1. The Princess' Man


Jag vet inte ens vart jag ska börja.... Historiskt drama. Så underbart. Jag skulle kunna se detta drama tusen gånger och aldrig bli less. Dramatik, kärlek, hat, förlåtelse, sorg, glädje... Plus en super-snygg manlig... You know what I am talking about... o.0


Några av dessa serier finns det längre recensioner av här på bloggen. De andra ska jag göra mitt bästa för att lägga upp den sådan inom en snar framtid. Men vissa av dem måste jag se om för att kunna göra det, så det kanske tar ett tag.

PEACE OUT!! 

ps. jag vet att rubrikerna blev konstiga... De gormade så mycket med mig att jag inte orkade engagera mig tillslut..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar