söndag 12 maj 2013

Pågående drama!


Hejsan. 

Tänkte skriva lite om två draman så pågår just för tillfället.. Alltså de går på TV i Korea respektive Japan. 

Jag tycker detta ibland bara är irriterande eftersom man på en gång vill se vidare och veta hur de går men så måste man vänta en vecka på nästa avsnitt. Men det kan också vara bra för att man fastnar inte och spenderar en hel helg + natten innan man börjar skolan igen på måndag med att stirra på 24 episoder av ett helt drama. 

Gu Family Book
I Gu Family Book får man följa Choi Kang Chi. Kang Chi är hälften människa och hälften mytologisk varelse. Som liten blir Kang Chi omhändertagen av Choi-familjen efter att de hittat honom i en korg på floden. Hans far, som var skogens väktare, och hans mor, som är människa, är båda döda. Kang Chi växer upp och blir en ung man full av nyfikenhet och busighet. Men genom en rad incidenter får han reda på sin sanna natur och hela hans liv förändras.  Han möter även Dam Yeo Wool, en mästare i kampsport och pilbåge. Man får följa hur Kang Chi kommer till rätta med vem han egentligen är. 

Itazura na Kiss - Love in TOKYO
Itazura na Kiss var den första anime som jag riktigt älskade och jag har sett alla drama som har släppts baserade på animen. Så ingen är gladare än jag att de bestämt sig för att göra ännu ett drama. 
Aihara Kotoko är kär i Irie Naoki men han vet inte ens att hon exsisterar. Tillslut tar hon mod till sig och försöker ge honom ett kärleksbrev men han nobbar henne utan att ens ha läst det. Han säger att han inte gillar dumma kvinnor. Kotokos liv blir ännu mer komplicerat när hennes hem blir skadat i en jordbävning och hon och hennes far flyttar in hos en kompis till fadern. Denna kompis visar sig vara ingen annan än Irie Naokis far. Helt plötsligt måste Kotoko bo med killen som nobbade henne. 


Båda dessa drama är otroligt bra.. ÄN SÅ LÄNGE... =D Jag rekommenderar starkt.. Speciellt Gu Family Book.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar